Psykopater, man vet aldrig vad de hittar på

Ett ungt par blev överfallna i sitt hem och fastbundna i sängen. Pojkvännen viskade till sin flickvän:
- Det här är säkert en livsfarlig psykopat! Du får inte reta upp honom. Om han vill ha sex med dig så ska du gå med på det och säga att han är det bästa knull du någonsin har haft!
- Vad bra att du känner på det viset, älskling! För han sa just att han tyckte att din rumpa såg trång och fin ut!Lagen, ekonomin och Tingeling

Alla dessa har något gemensamt. Något väldigt viktigt och det är att slutar folk att tro på det så kommer det att sluta fungera.

Lagen är där för att de svaga ska kunna känna sig hyfsat trygga och ekonomin finns där för att vi ska kunna göra affärer med varandra utan för mycket krångel.

Problemet uppkommer när Lagen börjar leva sitt eget liv och de som upprätthåller den tror att de står över den, det är då lagen börjar få problem. När man inte kan hålla någon som utövar lagen ansvarig för sina handlingar så kommer Lagsystemet bryta ihop och man hittar på sina egna lagar. Anlitar sina egna skurkar eller gäng och utropar " Det här gäller för oss"

Tingeling hon dör om inte folk tror på henne eller snarare på Neverland och dess invånare. Våra män och kvinnor av staden ( poliserna ) eller våra kära valutor kommer gå samma väg om vi slutar tro att de uträttar något gott. Jag skulle nästan vilja gå så långt som att säga att om vi slutar tro och jobba för att staten och dess instutitioner fungerar något sånär hyfsat. Det är den dagen vi kommer att ha stora problem.

God jul!