Spotted dick


 +


Se vad man kan hitta på google

Ja jäklar! Nallar kan om de vill

hahahahahaahahahah

Det här är  fan den roligaste bild sedan "I see dead pixels t-shirten"

När var det man blev...

... Vuxen egentligen?

Jag satt och funderade på det lite lätt. Jag känner mig inte värst vuxen.

Sedan kikade jag förbi wikipedias svenska version och enligt den svenska så är det så att jag är vuxen och jag är även vuxen enligt den engelska versionen, 

Varför känner jag mig då inte vuxen?

Efter lite mer än 25 år levda så är det ju för 17 läge att känna sig vuxen och stor. Det är bara det att det är bussiness as usual och man känner sig inte äldre än ca 18.Det syns på mina årsringar :)

Paradoxer, alltid lika roligt

AI forskning!

Folk påstår att det vi har lättast för kommer vi att få svårast att lära maskiner att göra. Dvs vi har lätt för att gå, springa se saker och lite annat skoj.
Vad vi har svårt för däremot är att logiska resonemang och abstrakt tänkande. Detta däremot är lätt som en plätt för maskiner att lära sig.

Ahhh... Den friska fläkten från mundiareè


Ah det här med yttrande frihet det är goa grejor. Bilden ovan är så jäkla ironisk va! 

Att tänka själv är farligt därför måste det förbjudas. Härligt det är när folk som inte vet bättre är ute och protesterar. Jag tycker att vi borde gå tillbaka till stamsamhället där allt som inte är tillåtet är förbjudet och det enda straffet som ska finnas är dödsstraff. Tänk vad brotten skulle minska då!

Äntligen börjar vi få ett samhälle där självcensur reagerar fritt och folk som borde ifrågasätta vad som egentligen händer tiger.

UPP TILL KAMP FÖR DIKTATUREN!

I bland kan det vara gött...

... Med ett röklavemang

Som man får rätt upp i röven med hjälp av en pipa