Stöld

Jag älskar dig Camilla!
Du är viktigaste jag har och en klippa i min värld. Orden här är egentligen för klena för att beskriva känslorna.

//Holm

p.s Förlåt Marcus jag snodde din idé

Men ibland blir man hungrig oxå

Lite kärlek har ingen dött av... eller? Kan det vara så, i landet med alla roliga hattar att en kram kanske kan var skön.

Löser många knutar... Smörjer många kugghjul i maskineriet som kallas samhälle.

Summasumarum liknande fall finns hos rikskriminalen
//holm

Lysande utsikter på Majbrasan

Idag har jag en fundring och det är ;
Vad är det som tjejer inte vill se när dom klagar på pinuppor på jobbet? Då menar jag sådana oskyldiga bilder som finns i slitz och liknande tidningar. Inte Lektyr och dax.

Som jag ser det så verkar det vara som om dom blir provocerade av att killarna tittar på en snyggare tjej än hon som jobbar där....

Nåja nu har jag slut allvarliga saker att skriva om... Så Fuck a Duck

//Holm

En stund i mörkret

Kringlor är gott... Jag är gud! Alla andra är apor.

Gå och lägg dig bråkstake


Att nysa är gött, att ligga med någon är göttigare

Jag vill köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarna!!!!!

Eller varför inte krasha en 737:a in i WTC ?

Månen är en satellit som kretsar kring jorden och dit vill jag åka. Nu. Vi gjorde det på 60-talet varför ska vi inte kunna göra det nu? Det är skandalöst att det inte har hänt på 37 år, det är inte direkt så att vi inte kunnat, utan förmodligen så att vi inte haft pengar.
Men hur kom det sig då att man hade pengar 1969?

Det är för jävligt, läs en bok istället!!! Tänk en kritisk tänke och onanera....

Vart kan man få tips om symaskiner?


Os i dumhet 2006-2010

Jag drömde inatt att jag skulle nå några mål, ett av dom var att få sova klart... När man är ute och super vafan ska man göra för att ha kul?

Jag fattar inte det riktigt, men jag har en liten ledtråd, man ska nog inte vara ironisk innan.

Vart är sverige på väg egentligen? Nu har man kommit med förslag om att man ska minska på den personliga integriteten, genom att läsa ens email och kolla efter nyckelord som t.ex bomber och granter. Det utan reell brottsmisstanke och att ingen domare som ger sitt godkännande.

Mycket skojigt tycker jag... Varför inte installera en analprobe på alla i sverige och dom som vägrar blir skjutna eller deporterade till Kiruna. Strafflägren i Kiruna skulle bara visa repriser av "Skilda världar" och "Glamour".  Nej jag säger bara att jag kommer att rösta på Piratpartiet till valet och jag tycker att någon borde anmäla Thomas Bodström för tjänstefel. Anledning : Galopperande dumhet.

Hur mcket jag än vill att alla som gör brott får sitt straff så tycker jag att personlig integritet och oskyldig tills motsatsen bevisats är lite viktigare. Har man inga bevis så ska man inte in och rota i någon annans liv. Speciellt inte med datorer som poliser, det är här som det kan gå riktigt åt helvete. För tänk om någon tar över registren som styr datorerna?

Ät  äppelkaka och var glad

//holm 

Kudzu

kalasbra kläder
Sinom tid i rynkcentral54

bIFF78


En aning för salt, men alldeles lagom rinnigt!

När jag tycker att fötterna börjar glida undan och varje ögonblick känns tomt då har jag kommit någonstans i livet... Till en plats där jag egentligen inte vill vara. Där man från långt håll kommer till insikt av vad man ska göra men en dag efter att ögonblicket är förbi.

En plats fylld av massor av pastellfärgade träd och andra sorgligt upplyftande saker med skarpa färger och kontraster. Sådant som clowner tycker är upplyftande, men egentligen bara får en att gråta. Platsen är en bild av verkligheten som man inte kan skaka av sig och hela tiden ligger i utkanten av ens synfält och distraherar en när man försöker ta itu med något. Det knackar en på axeln precis när handlingen ligger för mig och får mig att tappa koncentrationen.

Verkligheten verkar vara precis lika tunn som insidan av en spegel och precis lika bräcklig.

Ett avslut tycks krävas, men trådarna som håller en kvar är starkare än stål och tunnare än finaste spindelväv.
//Holm

Roliga samer bräker mest

Så vad har perserna emot en luden fläskotlett? Ring till bingolotto och skrik på en björn, få ett psykspel och ta ett bad.
Allt detta kan ses som en enda lång harang av rappakalja för den oinvigde, men som av en händelse så kan man säga att det finns alltid en mening med galenskapen. Även om den är galen ;)

Vart kan man vända sig för att få andlig vägledning, religon eller kvacksalvare? Ska man ta sin bästa polare kanske och varför kan man inte bara tro på människan?

Det är frågor som man inte bara förlorar pengar på utan även livet om man har otur... Men nog om vad man kan tro på och vad en flock har klockat...  
En bil kanske eller en trädstam från sibirien, det var en bittermandel som sa en gång :"För helvete var inte så godtrogen och tro på allt du läser, specieltt inte med saker från intenet." 

Lär känna dina föräldrar, för när dom är bort så är det försent och snälla, snälla alla människor i världen LUGNA NER ER!

//holm

Ibland får man faktiskt nog av allt skitsnack!

Så nu kanske man äntligen kan få Blogga som en vettig människa igen :)

Jag kanske till och med får lite spejs i mellan raderna... Gud så härligt...
Solen skiner och endast tönten är vaken och går barfota genom snön på taken...

Upprepning! Va skönt det är att känna att man är i form igen... en lång och mödosam vecka i skogens mjuka sken. En tur till Madagaskar och hela världsbilden kommer på rätt köl igen. Som en sådan där docka som man slår till och så kommer den tillbaka upp igen.