Vem fan vill vara Tony Montana i Scarface?

Han är ju för fan den största förloraren genom tiderna. För det första så ser han en av sina kollegors arm bli avsågad helt sonika och han har råflyt som själv inte blir dödad. Sedan händer en massa saker, han blir någon slags "gangster". Det vill säga han trycker upp sitt huvud så långt upp i sin egen röv att han håller på att kvävas.
Perfekt tycker han nu ska vi ta och öka insatserna så då retar jag upp mina leverantörer, skjuter jag min bäste kompis OCH min syrra, just det ja bara så att jag inte glömmer det HAN SNORTAR EN HEL LÅDA KOKAIN OCKSÅ!

Vips så blir den här kuksugaren alla gangsters helgon. "Honom ska jag bli när jag blir stor" för han hade så mycket respekt och han lyckades så bra. Det bevisar bara vilka hjärnbefriade SKITHÖGAR alla aspirerande gangstrar är. För om de istället för att snorta så mycket kokain att deras hjärnor rinner ut genom ögonen så kan de se på hur filmen slutar.

Tony DÖR! I ett berg av KOKAIN, dödad av sin leverantör och innan så hann han döda sin bäste vän och syster.

På gravstenen så står det "Jag dog för INTE ETT SKIT, HAHAHAH Ta det era jävlar"Du har inget att frukta...

, om du inte har något att dölja.

Detta argument har jag hört till leda och det är ett av de mest använda man stöter på när det gäller övervakning. Låser du dörren till badrummet? I så fall har du saker att dölja. Har du en sjukdom, sexuell läggning eller åsikter som du inte vill att folk ska få reda på direkt. Då har du saker att frukta.

Jag har saker jag vill dölja, det kan jag avslöja direkt och jag ser övervakningen som nu är på väg att framträda, med en stor irritation och även en del rädsla.

När vi har börjat samla uppgifter om folk så börjar man fundera. Vem tar hand om dessa uppgifter och hur hanteras min informatiom? Människor gör misstag, automatiserade system tar fel. Stavfel förekommer och rena missförstånd uppkommer hela tiden. Det gör mig som medborgare i ett sådant samhälle väldigt sårbar, vad jag menar här är att ett brev som blir leverat till fel adress kommer att ge mig eller den som skulle ha brevet från början. Tänk stavfel eller att ett fingeravtryck blir felinläst. Då är du kokt.

För problemet  är inte att du tycker att du inte har gjort något fel utan om DE som övervakar dig tycker att du har gjort fel och hur kan du bevisa att du inte gjort något fel om det inte är du som kontrollerar din Identitet utan att det är den som från början drog till sig övervakarnas ögon.

Så ska vi låta det gå så här långt eller ska vi göra något åt det? Det är trots allt vi som är staten, även om det inte känns så alla gånger. Staten som många glömmer bort är alla i hela landet ALLA som är medborgare är en del av staten ingen är utanför, hur mycket vi än vill glömma bort dem.

hahahahahaahahahah

Please obey the safetyregulations


Mickey Rourke?

Jag kommer ihåg hårdingen i Sin City. Han leverar de där snytingarna med bravur.

Såg alldeles nyss The Wrestler och fan vilken film.
Den var faktiskt sevärd och man ser verkligen vilken kille huvudpersonen är, han är ingen hjälte eller jätteduktig på att hålla ett jobb. Det han verkligen är bra på är att ge publiken blod och underhållning. Det är när det tas ifrån honom man ser vem han verkligen är, en pinsam släkting, påträngade granne eller bara någon som inte riktigt är med i musiken men bara en takt ifrån.

Det är också så att det är alla gamla filmspänningsknep inkastade, den bortglömda middagen med sin dotter, tjejen han stöter på som får kalla fötter och tinar upp och får nobben i sin tur, sen med hyran, medicinska problem. Allt sådant finns med som gamla vänner som kommer förbi för en öl och en trevlig pratstund. Man känner verkligen hans smärta när han måste sluta brottas och hans vilsna beteende efteråt. Man blir sorgsen, för man ser hans famlade efter erkännande och respekt och hur han misslyckas.

Mickey för fan! Vad har du gjort med fejjan? Du ser ju ut som 7 svåra år.

Svininfluensan! Oh noes!

Låt den inte komma och ta mig! Spring för livet!

Jo, jag tackar ja, 7 fall som har verifierats och folk får värsta paniken. Det är som om folk inte tar sig tid och tänka utan bara rusar på som huvudlösa höns. 7 verfierade fall.

Det här viruset är inte speciellt dödligt alltså. Det är inte ens i närheten av den vanliga influensan eller lunginflamation. Så kom inte dragande med svininfluensan. Den är passé innan den ens brutit ut.